Over Vuurproeven

Vuurproeven is 2012 ontstaan vanuit Slagerij Dorresteyn te Maarssen. Een ambachtelijke slagerij en traiteur met eigen worstenmakerij, Dry-aged Beef en rokerij. Een aantal jaren verder is Vuurproeven volwassen geworden en wordt het concept uitgevoerd, in samenwerking met de slagerij, door 3 Foodfreaks…. Erik, Barry en Peter. “Koks pur sang” met ruime ervaring in de betere keukens, een voorliefde voor puur en artisaan koken en een obsessie voor smaak zorgen zij voor je favoriete BarbecueFood.

Dus vanuit een slagersfamilie ontstaan, is het dus vanzelfsprekend dat we alleen met het beste vlees werken. Al ons vlees is volledig traceerbaar en we werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Je zult bij ons dan ook nooit een plofkip of een dier uit de fabrieken vinden. Je bent tenslotte wat je eet. Maar niet alleen vlees en nog eens vlees is wat er bij ons op het menu staat. Wij zijn ook erg blij met een gezonde dosis vis en uiteraard groenten en salades uit eigen keuken. Bezeten al wij zijn maken we al onze rubs, pickles en BBQsauzen zelf!  BBQ It’s what’s for dinner!

Vuurproeven is onderdeel van http://tastesupply.nl

[justified_image_grid preset=5 row_height=350 caption=off max_rows=2 lightbox=magnific instagram_recents=4434462140 instagram_link=direct]

Onbeantwoorde vragen?

Met net zoveel passie en toewijding wij hout in de fik steken zullen wij ook al jouw onbeantwoorde vragen beantwoorden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen!