Waar rook is, is Vuur!

Locaties

Op verschillende locaties mogen wij met grote regelmaat vlammen. In de keuken en achter de schermen van evenementen, festivals, bijeenkomsten en diners bijvoorbeeld.

Ook bij jou?

Lijkt het jou wat om ons op één van de onderstaande in actie te zien op jouw evenement? Dat kan! Neem contact op met ons of met het adres dat vermeld staat bij de locaties en laat even weten dat je ons graag ziet staan op jouw evenement.

DeFabrique
De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique is gevestigd, transformeerde de afgelopen jaren tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. DeFabrique is gelegen in Utrecht, Midden-Nederland.

Beleving, maatwerk en innovatie komen samen in een 100 jaar oude fabriek met moderne faciliteiten. Op meer dan 10.000 M2 bieden 21 loodsen, silo’s en hallen ruimte aan 50 tot 3.500 bezoekers. Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek je samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement.

Website: www.defabrique.nl

De Utrechtse Stadsvrijheid
De zakelijke speelplaats voor je team. DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken. Een plek waar je vergadert op schommels, brainstormt in een hangmat, je uitleeft tijdens het speelkwartier, picknickt op het stadsstrand, je ideeën op grote, kartonnen tafels schrijft en samen met je team groter denkt dan een flipovervel. Mét een eigen ruimte om je plannen concreet te maken.

Website: www.dusutrecht.nl

Villa Jongerius
Bij Villa Jongerius weerspiegelt in alles het verhaal van de familie die in het huis gewoond en het voormalig Jongerius Hoofdkantoor gewerkt hebben. Dat maakt Villa Jongerius een bijzondere locatie voor uw congres, bijeenkomst of vergadering. De nazaten van Jan Jongerius verwelkomen u persoonlijk en creëren een beleving die inspirerend, warm en huiselijk is.

Website: www.villajongerius.nl

Fort de Batterijen
Fort de Batterijen is een inspirerende en ontspannen locatie vlakbij Utrecht. Het monumentale fort anno 1871 – 1873 is de afgelopen jaren van een verwilderd fortterrein ontwikkeld tot een bijzonder sfeervolle evenementenlocatie. De beste ideeën krijg je in een nieuwe, inspirerende omgeving met een WoW gevoel. Fort de Batterijen bestaat uit twee industriële locaties, die met behoud van de monumentale accenten sfeervol en met veel stijl zijn ingericht. Omgeven door twee hectare natuur, prachtige bomen, drie echte bunkers uit de 19e eeuw en gelegen aan het water. Genoeg ruimte en variatie om van jouw congres, festival, bedrijfsfeest of brainstorm een geslaagd event te maken. Door haar unieke karakteristieken is het fortterrein een sfeervolle locatie voor elke gelegenheid en groepsgrootte.

Website: www.fortdebatterijen.nl