Vuurproeven en Lowlander Botanical Beers combineren Hout, Vuur & Smaak

De professionele fikkiestokers van Vuurproeven en Lowlander duiken voor twee avonden de keuken in bij de Werkspoorkathedraal, voor een exclusief bier & foodpairing diner. In vijf gangen nemen de chefs en brouwer je vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus mee in de wereld van Hout, Vuur & Smaak.

Wie Vuurproeven een beetje kent weet dat chefs Barry Muns en Peter Bras, beiden genoten een klassieke koksopleiding, BBQ naar een hoger niveau tillen. Ontstaan vanuit een slagersfamilie werken zij vanzelfsprekend alleen met het allerbeste vlees maar ook de flexi- of vegetariƫr weten zij te verrassen. En: van salades tot rubs en sauzen: alles komt uit eigen keuken. Op het menu onder andere Hollands Dry Aged rund, wat op de prachtige locatie (Werkspoorkathedraal) live wordt uitgebeend.

Kijk mee met slager Bas en zie daarna hoe er met vuur wordt gespeeld in de keuken. Voor wie wil serveert Sir Joe een smakelijk aanbod alcoholvrije dranken en gedurende de avond ben je verzekerd van live beats en entertainment. En als je aanschuift proef je ook als allereerste een gloednieuw Lowlander bier!

bron: biermagazine.nl