MENU & MOGELIJKHEDEN

Sit back and relax! Laat onze pitmasters het BBQ’en naar een hoger niveau tillen. Ruik de rook en kijk mee hoe we roken en grillen. Zie hoe er “live” de lekkerste gerechten bereidt worden. Gepresenteerd aan een tof buffet of uitgeserveerd op strak en biologisch afbreekbaar disposable servies.

BBQ Bites

• Kimchee Hot wings
Gerookte vleugels van het Gildehoen in een “sticky kimchee” sauce
• Moinkballs
“Moo”& “Oink” Rundvlees gehaktballetjes gewikkeld in bacon.
• Hot Rib tips
Traag gegaarde Spareribs, handig geserveerd aan het botje.
• Stuffed pimienton de Padron (V)
Pittige Padronpeper gevuld met roomkaas en rode ui.
• Tiny Cheeseburger
Kleine Angusburger met cheddar en pickles op een briochebroodje.
• Tiny Redcarrot burger
Kleine burger van Bieten en wortel, op een zwart sesambroodje met kiemgroenten.
• Avocado toast
Krokante toast van zuurdesem met smashed avocado en dukkah

 

Oldskool Yankee style

Classic Sides:

•Roast potato salad
Saladde van geroosterde Roseval aardappel met mosterd, Amsterdams zuur en dragon.
•Coleslaw
Frisse salade van dungesneden witte kool, rode ui, wortel en onze huisdressing.
•Baked beans
Pittig zoet gestoofde bonen en kikkererwten, onmisbaar bij de “Smoked meats”

Smoked Meats:

•Pulled pork
Laag en traag gegaarde en geplukt nek van het Duroc varken.
•Baby back ribs
De korte ribben met onze rub, zacht gegaard en afgelakt met BBQ-Sauce
•Raspberry glazed chickenwings
Pittig gekruide vleugels van het gildehoen, gerookt en gelakt met onze “Raspberry BBQ-Glaze”
•Hot smoked salmon
24 uur gepekelde Zalmfilets, zachtjes gar gerookt op beukenhout.
•Brisket (additioneel €5 p.p)
The mother of meats…. 14 uur gegaarde Puntborst van Grainfed USA Beef.

 

Latin

Para picar:

•Ensalada de frijoles y ajuacate
frisse salade van verschillende bonen, geroosterde mais, gegrilde little gem en avocado. dressing met chipotle
•Arepa’s con aji
Venezolaanse maisbroodjes geroosterd op houtskool
•Pico de gallo con tortilla
onze eigen vesie: Salade van geroosterde tomaten, paprika, rode uien, koriander en krokante tortilla.

Carnes:

•Picanha churrasco chimichuri
Staartstuk van Rund aan spies geroosterd, uiteraard met Chimichuri!
•Pollo al brasa
Met citrus en komijn gemarineerde kippendijen
•Chorizo de Cerdo
Pikant gekruide worstjes van scharrelvarken
•Camarones
Grote garnalen, gegrild en gelakt met sinaasappel en tequila

Spitroast

Mocht het echt een feest worden dan kan een varken aan het spit niet ontbreken! Aan het spit gegaarde scharrelbig of -varken is een hele happening. Het duurt wel even maar is altijd het wachten waard! Hollandse scharrelvarkens die een mooi leven hebben gehad worden met veel liefde op een open houtvuur geroosterd. Pak vast een biertje tijdens het wachten!

Wij snijden het varken aan, aan het buffet en serveren met bijvoorbeeld:

  • Houtskool geroosterde groenten
    Bijvoorbeeld puntpaprika, rode uien, groene asperges, bietjes, venkel en alles wat er in het seizoen is.
  • Jalapeno Coleslaw
    klassieke salade van witte kool, wortel, Jalapeno peper en rode ui aangemaakt met gerookte mayonaise en citroensap
  • Salade van geroosterde aardappel en Piementon
    geroosterde Roseval aardappel met gerookte paprika, creme fraiche, mayonaise, mosterd, peterselie en cornichons
  • Biologisch brood met boter en olijfolie
    Verschillende desem- en speltbroden met boerenboter, olijfolie en dukkah.

Te bestellen vanaf 30 personen

Braai

Sides:

• Salade van geroosterde uien, doperwten, gebrande asperge en jalapeno dressing
• Geroosterde aubergine met gerookte tomaat, rucola en schapenkaas.
• Kruidige aardappel gratin.

Die Vlees:

• Sosaties
Gemarineerde spies met lamsvlees en abrikoos.
• Wors with tipsy onions
Boerewors met zoetzure uien
• Chuck chilli-potjie
Dutchoven gegaarde stoof van Rund en kalf met Pale ale
• Fire baked dukkah oysters
Op de braai gegaarde oesters met boter, bieslook, citroen en dukkah

#BurgersBurgersBurgers!

“CLASSIC SMOKED CHEESEBURGER”
onze classic! 100% beefburger, gerookt op eikenhout en gegrild op houtskool. met mosterd, pickles, rode ui, tomaat en veeeel cheddarcheese op getoast brioche.

“SHORTRIB OF BEEFBURGER”
het wordt nog beter! gegrilde beefburger met “laag en traag” gegaarde shortrib van de smoker. op een sesam burgerbun met ijsberg, coleslaw, pickles en Stout-Barbecue sauce.

“CRISPY KIMCHI ‘N BACON BURGER”
Krokante burger van Polderhoen op een sliderbun. Met Koreaanse Kimchi, Bladsla, japanse mayonaise en crispy bacon.

Walking diner "Best of BBQ"

Onze signatuur gerechten geserveerd in 5 gangen. Alles bereid op de Smoker en Grill!

• Warm gerookte zalm
met avocado, ingelegde groenten en citrusvinaigrette
• Varkenswang risotto
Zachtgegaarde Iberico varkenswangetjes met risotto van Aquarello-rijst en parmezaanse kaas.
• Sexy velouté van gerookte tomaten met gegrilde Gamba
De tomaten en groenten waarmee deze veloute is gemaakt zijn eerst gerookt met beukenhout.
• Rose sucade bearnaise
Sucade van Hollands rund, rosé geserveerd. Bonne-femme garnituur met bospeen, edamame boontjes en katenspek. Luchtige sauce Béarnaise en krokante aardappel.
• Chocolade Moulleux.
Chocolade lava-cake met dulce de leche, geslagen creme-fraiche en amarene kersen

Cocktails & Drinks

Dorst?

Laat je verassen door onze Cocktails! Deze jongens gaan prima samen met onze Barbecue.

  • Honeywhiskey sour
  • Gingerbeer Sour
  • Gin Lemonade
  • Cherry coke
  • Gin&Tonic

Wij schenken graag bier van Vedett. 

 

Onbeantwoorde vragen?

Met net zoveel passie en toewijding wij hout in de fik steken zullen wij ook al jouw onbeantwoorde vragen beantwoorden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen!