Mogelijkheden

“May you always be surrounded by good friends and great barbecue!”   Enthousiast geworden en je wil graag je event door Vuurproeven laten verzorgen? Dan nemen we graag even een aantal dingen met je door.

Foto door Peter Bosman

Waar kan je op rekenen?

  • Wij kunnen vanaf 40 personen van dienst zijn op uw evenement
  • Onze menu’s zijn zowel als buffet maar ook als “Familystyle” aan lange tafels verkrijgbaar.
  • Wij maken graag een offerte op maat, hierin geldt de regel: hoe meer deelnemers, hoe voordeliger per persoon.
  • al onze voorstellen zijn inclusief Personeel, Smokers, Barbecue apparatuur, buffetmaterialen* en biologisch afbreekbaar diposable servies.
  • Het is mogelijk om menu’s aan te passen en een onderdeel te vervangen, vraag ons hier gerust naar.
  • Voor het stoken van hout en houtskool rekenen wij een vergoeding afhankelijk van het soort en grootte van het evenement.
  • Wij rekenen een kilometervergoeding voor heen- en terugweg zwaar transport a €1,00 p/Km

vanaf 40 personen?

Het klinkt natuurlijk een beetje arrogant om te zeggen dat we pas “vanaf 40 personen” op komen draven. Het is echter niet zo bedoeld. Om de kosten enigzins schappelijk te houden hebben wij gezegd dat het vanaf 40 personen pas vriendelijk is voor de portemonnee. Wij hebben bepaalde “basiskosten” denk aan: personeel, productie- en voorbereidingstijd en o.a de inkoop. Hierdoor is het dus altijd voordeliger om hetzelfde menu voor 40 mensen te serveren dan hetzelfde menu voor 10 mensen. Ook gezien de grootte van sommige stukken vlees is het simpelweg niet mogelijk om met minder mensen aan te schuiven. Maar wij zijn de beroerdste niet en staan altijd open voor suggesties!

Liever iets anders?

Het kan natuurlijk zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En je hebt iets gezien bij een ander menu wat je heeeel graag in het menu van jouw keuze wil zien. In dat geval is het mogelijk om het een en ander aan te passen. Het kan natuurlijk zijn dat hetgeen je gekozen hebt iets duurder is dan het te vervangen menu-onderdeel. In dat geval rekenen wij een meerprijs per persoon.

Buffet of Familystyle

Wij bouwen hele leuke buffetten uiteraard. Maar wat ook leuk is, is hetzelfde eten, en dan op lange houten planken aan lange tafels geserveerd. Als een grote familie zegmaar, vandaar “Familystyle” Mits je ruzie hebt met je schoonmoeder, dan is het buffet een uitstekende keuze. Buffetten zijn wel aan te raden als er niet erg veel tijd is.

Hout & houtskool

Al onze smokers zijn op hout gestookt. Helaas is het zo dat Moeder Natuur ons niet de bomen cadeau doet. Het verschilt per evenement wat we aan hout en houtskool verbruiken. Wij maken dus graag een berekening per event wat we verwachten te verbruiken. Ons rookhout heeft het FSC keurmerk en de briketten zijn ecologisch en biologisch.

Op maat en inclusief

Onze prijzen zijn zoals gezegd op maat gemaakt. Op deze manier kunnen we een eerlijke prijs voorstellen. Inclusief Personeel, Smokers, Barbecue apparatuur, buffetmaterialen* en biologisch afbreekbaar diposable servies. Wij hebben een houtgestookte SmokerTrailer van 7 meter lang, een van de grootste van Nederland! Hiermee gaan onze pitmasters aan de slag en zorgen voor een perfect barbecuebuffet  gedocoreerd met hout, ijzer en weckpotten met huisgemaakte pickles en onze geheime BBQsauce. Wij serveren op biologisch afbreekbaar servies en voorzien je van servetten en bestek.

*bij een Familystyle diner is het mogelijk om tegen meerprijs van porseleinen servies en met metalen bestek te eten. 

Transport

Voor het transporteren van en naar de locatie berekenen wij transportkosten. Onze trailers van >700kg beschouwen wij als “zwaar transport”. Alle buffetmaterialen evenals het eten moeten allemaal vervoerd worden en daarop is de vergoeding van €1,00 per gereden kilometer berekend. De geschatte kilometers worden berekend met Google-maps.

Onbeantwoorde vragen?

Met net zoveel passie en toewijding wij hout in de fik steken zullen wij ook al jouw onbeantwoorde vragen beantwoorden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen!