“Professionele Fikkiestokers”

Vuurproeven is in 2012 ontstaan vanuit Slagerij Dorresteyn te Maarssen. Wat ooit eens begon met de aanvraag voor een BBQ van een vaste klant in de winkel, is Vuurproeven inmiddels uitgegroeid tot een ambitieuze landelijke cateraar voor de betere BBQ.

Chefs Barry Muns en Peter Bras, beiden met een klassieke koksopleiding, tillen BBQ naar een hoger niveau.

Dus vanuit een slagersfamilie ontstaan, is het dus vanzelfsprekend dat we alleen met het beste vlees werken. Ons vlees is volledig traceerbaar en we werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Je zult bij ons dan ook nooit een plofkip of een dier uit de fabrieken vinden. Je bent tenslotte wat je eet.

Als je denkt dat BBQ alleen maar over vlees gaat, kunnen wij je nog weleens verrassen!  Wij worden ook erg blij van groenten en vis! Bereidt met dezelfde toewijding zoals wij dat altijd doen. Salades uit eigen keuken, noem maar op! Bezeten als wij zijn maken we al onze rubs en BBQ sauzen zelf!  BBQ It’s what’s for dinner!

Onbeantwoorde vragen?

Met net zoveel passie en toewijding wij hout in de fik steken zullen wij ook al jouw onbeantwoorde vragen beantwoorden. Wij horen graag wat we voor je kunnen doen!