Professionele fikkiestokers

Wie zijn wij

Vuurproeven is in 2012 ontstaan vanuit Slagerij Dorresteyn te Maarssen. Wat ooit eens begon met de aanvraag voor een BBQ van een vaste klant in de winkel, is Vuurproeven inmiddels uitgegroeid tot een ambitieuze landelijke cateraar voor de betere BBQ.

Wie zijn wij?

Chef en eigenaar Barry Muns tilt BBQ samen met zijn team naar een hoger niveau. 

Vuurproeven is vanuit een slagerij ontstaan. Dat maak het dus vanzelfsprekend dat we alleen met het beste vlees werken. Ons vlees is volledig traceerbaar en we werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Zo is ons rundvlees biologisch en komt het varkensvlees van het Duroc varken. Je zult bij ons dan ook nooit een plofkip of een dier uit de fabrieken vinden. Je bent tenslotte wat je eet.

Als je denkt dat BBQ alleen maar over vlees gaat, kan Vuurproeven je nog wel eens verrassen!  Wij worden ook erg blij van groenten en vis! Bereid met dezelfde toewijding als altijd. Salades uit eigen keuken, vurige veggies, gerookte vis, noem het maar op! Bezeten als wij zijn, maken we al onze rubs en BBQ-sauzen zelf!  BBQ, it’s what’s for dinner!